Καλώς ορίσατε στην πληροφόρηση μας περί Καριέρας και Θέσεων Απασχόλησης.

Η DBA HR Solutions Limited είναι μία εταιρεία προσλήψεων με έδρα το Ηνωμένο Βασίλειο, που ειδικεύεται σε διευθυντικές, διαχειριστικές και τεχνικών ειδικοτήτων θέσεις εργασίας για μεγάλους και μικρούς πελάτες σε ποικίλους βιομηχανικούς τομείς.

Στην DBA HR Solutions κάνουμε ότι καλύτερο μπορούμε ώστε να λαμβάνομε υπ’ όψιν τις σταδιοδρομίες των υποψηφίων μας αντί απλώς να στεναχωριόμαστε για την επόμενη πρόσληψή τους. Σκεπτόμαστε προσεκτικά σχετικά με την προώθηση των προσόντων τους προς τους πελάτες για την οιαδήποτε τρέχουσα εργασία ώστε να εξασφαλίσουμε ότι έγινε ο καλύτερος δυνατός συνδυασμός μεταξύ της εργασιακής ευκαιρίας και ενός υποψηφίου. Ερευνούμε διεξοδικά τα προσόντα σας και την εμπειρία σας όπως επίσης τους τίτλους σπουδών σας, την επάρκεια των προσόντων σας και τις προσδοκίες σας για την σταδιοδρομία σας, έτσι ώστε να προσδιορίσουμε την καταλληλότητα σας για κάποια συγκεκριμένη θέση.

Στον σύγχρονο κόσμο οι περισσότεροι από τους πελάτες μας απαιτούν μία άμεση ικανοποίηση των θεμάτων προσλήψεων, συνεπώς συχνά δεν έχουμε το περιθώριο να διαφημίσουμε τις θέσεις εργασίας μας και να περιμένουμε για τις ανταποκρίσεις των υποψηφίων τους οποίους και δεν γνωρίζουμε ήδη. Γι’ αυτόν τον λόγο και μόνον, ζητάμε από τους υποψηφίους να εγγράψουν εκ των προτέρων τα προσόντα τους σε εμάς και σε αυτό σας διευκολύνουμε. Για να εγγραφείτε σε μας, επιλέξτε το κατωτέρω κουμπί ή χρησιμοποιήστε ένα άλλο κουμπί για να λάβετε άμεσα την πληροφόρηση που ψάχνετε.

Εάν επιθυμείτε να ρωτήσετε κάτι την ομάδα μας, παρακαλούμε επικοινωνήσατε μαζί μας..

Ειλικρινά προσβλέπουμε στην συνεργασία μαζί σας και ελπίζουμε ότι θα μπορέσουμε να γίνουμε ένα αναπόσπαστο μέρος της μελλοντικής σας σταδιοδρομίας.

Η Ομάδα της DBA HR Solutions – «Επαληθεύοντας Ότι η Ειλικρίνεια Και η Αξιοπρέπεια Δεν Κοστίζουν Τίποτα».

©2008-2024 DBA HR Solutions Ltd